Naše delovanje obuhvata rad na izradi planske i projektne dokumentacije, na osnovu koje je izgrađen značajan broj objekata, ali i arhitektonske i urbanističke konkurse, istraživanja, publikacije i studije, kroz koje utvrđujemo sopstvene teorijske i metodološke principe ili razrađujemo tehničko-tehnološka rešenja.

 
 

Idejni i glavni projekti novih objekata u okviru programa za poboljšanje uslova boravka štićenika u VP domu u Kruševcu. Finansirano sredstvima Evropske komisije.

Studija urbane rekonstrukcije prostora Vajfertove pivare između Skadarlije i Cetinjske ulice u Beogradu.

Idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje objekata Beton hala na prostoru između savskog pristaništa i Kalemegdana u Beogradu – međunarodni konkurs, sa biroom Sadar + Vuga (Ljubljana), organizator Grad Beograd, 2011.

Međunarodni arhitektonski konkurs za Centar za promociju nauke i Univerzitetski kompleks u bloku 39, Novi Beograd, u organizaciji Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, 2010. Projekat urađen u okviru studija Sadar+Vuga, Ljubljana.

Intergalactic Diner Intergalactic Diner, Enterijer, Beograd - Idejni i glavni projekat dve faze enterijera. 2012.

Outdoor Supermarket Outdoor Supermarket Concept Store, bašta, Beograd - Idejni i glavni projekat i organizacija izvođenja radova.

Supermarket Supermarket Concept Store, Enterijer, Beograd - Idejni i glavni projekat i organizacija izvođenja radova . Projekat urađen u okviru studija reMiks.

Novoselija Idejno rešenje, glavni projekat i tender za kompleks postrojenja za prečišćavanje vode Novoselija 2, Banjaluka, BIH, finansirano sredstvima Svetske banke.

Telenor Telenor Flagship Store, Enterijer, Beograd - Idejni i glavni projekat i tenderska dokumentacija. Projekat urađen u okviru studija reMiks.

Podutik Urbanistički konkurs za uređenje područja bivšeg kamenoloma u Podutiku kod Ljubljane (Slovenija) – otkup, organizator ZAPS, investitor Sago d.o.o., 2009.