Naše delovanje obuhvata rad na izradi planske i projektne dokumentacije, na osnovu koje je izgrađen značajan broj objekata, ali i arhitektonske i urbanističke konkurse, istraživanja, publikacije i studije, kroz koje utvrđujemo sopstvene teorijske i metodološke principe ili razrađujemo tehničko-tehnološka rešenja.

 
Urbanizam
Tehnologija građenja
Stanovanje
Graditeljsko nasleđe
Enterijer
Energetska efikasnost

Centar za arhitekturu Beograd je nezavisna organizacija posvećena radu na poslovnim rešenjima iz oblasti arhitekture. Specijalizovani za različite aspekte arhitekture i urbanizma, nudimo održiva konsalting i inženjering rešenja, koja posebno razvijamo za svaki pojedinačni projekat. Kako bismo osigurali održivost, oslanjamo se na sveobuhvatnost naših usluga. Naši klijenti su domaće i međunarodne finansijske organizacije, kao i organi državne uprave i lokalne samouprave, javna preduzeća i privatne kompanije.

Naša stručnost, profesionalan pristup poslu i dugogodišnje iskustvo nas preporučuju kao poslovnog partnera konsalting kompanijama i javnim i privatnim organizacijama u regionu.

Pročitajte još o konsalting uslugama koje pružamo na ovom linku.