Konsalting usluge

Centar za arhitekturu Beograd je nezavisna organizacija posvećena radu na poslovnim rešenjima iz oblasti arhitekture. Specijalizovani za različite aspekte arhitekture i urbanizma, nudimo održiva konsalting i inženjering rešenja, koja posebno razvijamo za svaki pojedinačni projekat. Kako bismo osigurali održivost, oslanjamo se na sveobuhvatnost naših usluga. Naši klijenti su domaće i međunarodne finansijske organizacije, kao i organi državne uprave i lokalne samouprave, javna preduzeća i privatne kompanije.

Naša stručnost, profesionalan pristup poslu i dugogodišnje iskustvo nas preporučuju kao poslovnog partnera konsalting kompanijama i javnim i privatnim organizacijama u regionu.

Za dodatne informacije o mogućnostima za poslovnu saradnju sa Centrom za arhitekturu Beograd, molimo vas da nam se slobodno obratite.

Centar za arhitekturu pruža sledeće konsalting usluge:

 • Pred-projektne studije, uključujući programske i prostorne analize
 • Upravljanje projektima i programima
 • Urbanističko planiranje i projektovanje
 • Projektovanje i nadzor nad izvođenjem radova
 • Operativna podrška

Iz širokog portfolia naših usluga, posebno ističemo sledeće:

 • Idejni i glavni projekti
  Sve projektne analize, grafička dokumentacija i proračuni za sve faze.
 • Priprema tenderske dokumentacije
  Pozivi ponuđačima, projektni zadaci, opšti i posebni uslovi, opšti i posebni opisi, procene vrednosti i predmeri, pojedinačni opisi pozicija.

Projektovali smo za:
Al Ain (Ujedinjeni Arapski Emirati), Bangkok (Tajvan), Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Bengazi (Libija), Beograd (Srbija), Beška (Srbija), Brčko (Bosna i Hercegovina), Durmitor (Crna Gora), Jahorina (Bosna i Hercegovina), Kneževi vinogradi (Hrvatska), Kragujevac (Srbija), Kruševac (Srbija), Ljubljana (Slovenija), Manila (Filipini), Mionica (Srbija), Nevesinje (Bosna i Hercegovina), Niš (Srbija), Novi Pazar (Srbija), Novi Sad (Srbija), Osijek (Hrvatska), Podgorica (Crna Gora), Santjago de Kuba, Straža (Srbija), Šabac (Srbija), Teheran (Iran), Tronoša (Srbija), Jemen…

Naše projekte su finansirali (između ostalih):
Evropska banka za obnovu i razvoj, Evropska investiciona banka, Luksemburška agencija za razvoj, Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, Narodna banka Srbije, Grad Beograd, Svetska banka, Evropska komisija…