ECOTYPE Bratislava

Radionica u organizaciji 3D Dreaming pod nazivom Grasshopper i održivost – zimski kurs parametarskog projektovanja na Arhitektonskom fakultetu u Bratislavi.

Kurs je osmišljen sa idejom da ispuni očekivanja studenata kao i profesionalaca u oblasti parametričkog dizajna i održive arhitekture. Ovaj jedinstveni kurs namenjen je za najviše 30 polaznika koji će tokom sedam dana imati priliku da rade i uče od renomiranih mladih stručnjaka u oblasti parametarskog dizajna i održive arhitekture.

Ovaj kurs je deo serije kurseva Parametric Bratislava, koji predstavlja jedinstven pokret i inicijativu u ovom delu Evrope. Sedmodnevni kurs sastavljen je iz 2 dela, jednodnevnog opcionog crash kursa iz Grasshopper-a i glavnog šestodnevnog kursa koji će se baviti alatima i dodacima (plug-ins) u Grasshopper-u koji se odnose na održivu arhitekturu, kao i teorijom o održivoj arhitekturi, glavim pojmovima i ključnim tačkama ovakvog projektovanja.

ECOTYPE kurs se bavi arhitektonskim pogledom na geometriju. Učesnici će biti upoznati sa glavnim alatima za algoritamsko modelovanje oblika sa izraženim konceptom projektovanja održive arhitekture.

Više informacija na: www.parametricbratislava.sk


GP
07-Feb-2014

3D, Bratislava, Grasshopper, Modelling, Rhinoceros, Workshop

Leave a Reply