At Work

Monografija Neutelings Riedijk Architects u izdanju 010 PUBLISHERS.

Zahvaljujući uspehu koji je postigao u obrazovanju i ogromnoj popularnosti među studentima, At Work sada ima i izdanje pristupačnije po ceni, manjeg formata i u mekom povezu.

Čisto geometrijske forme postaju skulpturalne građevine kada im Neutelings Riedijk Architects dodaju dekorativnu opnu. Zgrade kao što su Y Towers (Sporenburg, Amsterdam) ili Minnaert (Utrecht) predstavljaju ikone čije fasade pružaju iznenađujući pogled ka enterijeru – u unutrašnjosti prostor kao oblikovni element uzburkava sva čula.

Ova raskošno ilustrovana knjiga prikazuje istoriju firme Neutelings Riedijk tokom poslednje decenije. At Work vodi čitaoca kroz različite slojeve njihovog rada, prošle konkursne radove, realizovane i nerealizovane projekte, kao i one koji će biti realizovani u skorijoj budućnosti (Museum on the River u Antwerpu sa javnim panoramskim eskalatorom koji vodi do vrha zgrade).

Složena tematski, knjiga obuhvata tekstove o opnama i teksturama na fasadi, šupljinama i atrijumima, fotografije maketa skulptura i silueta, fotografije objekata i njihovih enterijera, crteže i projekte.


MZ
28-Jun-2012

Book, Bookstore, Neutelings Riedijk Architects

Leave a Reply