FRAME Moooi design award

Jedan od najuticajnijih internacionalnih časopisa o enterijeru FRAME i jedan od najinspirativnijih proivođača nameštaja i rasvete Moooi i ove godine su raspisali konkurs za FRAME moooi AWARD 2013 – i pozivaju arhitekte, industrijske dizajnere i ostale profesionalce da na konkurs pošalju radove koji su realizovani u periodu od 01. januara 2011 do 01. septembra 2012. godine.

Tema konkursa su enterijeri, nameštaj i rasveta za prostore javne namene, kao što su hoteli, restorani, barovi, škole…

U raspisu konkursa je naglašeno da elementi enterijera moraju biti namenski dizajniurani za određeni prostor, a obzirom na nesvakidašnji pristup dizajnu, koji neguju dva holandska brenda – posebno će se vrednovati unikatnost i vizuelna upečatljivost.

Na prošlogodišnjem izdanju konkursa učestvovalo je 890 profesionalaca iz 79 zemalja, a predsednik žirija je bio čuveni Philippe Starck. Pobedniku je dodeljena nagrada od 25.000 EURO, isti iznos je predviđen i ove godine.

Registracija i prijava radova traju do 01. decembra 2012. godine. Sve detalje i kriterijume konkursa možete pogledati na oficijelnoj Internet strani http://www.framemoooi.com/home


MZ
14-Sep-2012

Competition, Design, Magazine

Leave a Reply